•  Daily Schedule

     

     

    Time

    Activity

    Minutes

    8:15 - 8:25

    Homeroom/Record Keeping

    10 minutes

    8:25 - 9:25

    ELA/Reading

    60 minutes

    9:25 - 10:20

    Specials

    55 minutes

    10:20 - 10:50

    ELA/Reading

    30 minutes

    10:50 - 12:20

    Math

    90 minutes

    12:20 - 12:50

    Lunch

    30 minutes

    12:50 - 1:05

    Recess

    15 minutes

    1:05 - 1:35

    RtI Intervention

    30minutes

    1:35 - 2:20

    Science

    45 minutes

    2:20 - 3:05

    Social Studies

    45 minutes

    3:05 - 3:15

    Dismissal

    10 minutes

     

    Specials

    Rotation M-F

    9:25 - 10:20

    PE/Music

    55 minutes

    Tuesday

    8:30 - 9:00

    Media Center

    30 minutes

    Friday

    1:00 - 1:30

    Reading Buddies

    30 minutes

    Tuesday

    1:30 - 2:30

    Social Studies Lab

    60 minutes

    Friday

    2:00 - 3:00

    Science Lab

    60 minutes